Jep, het is echt waar. Ik ben nu ook te bezichtigen op het wereldwijde web.

Hebben jullie wel eens van die mensen ontmoet die je vroegen wat voor saus je altijd bij je kipnuggets eet? Nee, ik ook niet. Toch heb ik 30 bullshitvragen gevonden op het leuke internet en ze beantwoord.
"Skeer: blut. Bijvoorbeeld: "Ik ben helemaal skeer ah mattie."", aldus het woordenboek. Goed, nu zal je mij nooit "ah mattie" horen zeggen, maar het woord skeer is inmiddels opgenomen in mijn vocabulaire. Niet omdat ik zo'n ghetto-thuglife-straatchiller ben, maar omdat het woord skeer mijn financiële status perfect omschrijft. Inderdaad, ik ben blut.




Ik zie jullie denken: Bo, hoe krijg je het in gódvredesnaam voor mekaar?! En ja, ik geef jullie groot gelijk. Ik krijg zakgeld, ik werk en daarbij verdien ik ook nog wat blogmoneys. Waar gaat al dat geld dan in godsnaam heen? 

Ik ben tovernaar. Ik laat graag dingen verdwijnen. Waaronder de cijfertjes op mijn bankrekening. Het is tragisch. 

Allereerst, de Jumbo. Kut Jumbo. De Jumbo ligt op de route als ik naar school fiets en dat wil nog wel eens voor wat probleempjes zorgen. Zoals jullie inmiddels misschien wel weten ben ik fucking lui en kan ik niet zo goed optijd komen. Dan heb ik dus ook geen zin/tijd om brood te smeren als ik lange dagen op school heb. Het gevolg: ik cruise wel ff langs de Jumbo. 
Je moet mij never, never, NEVER nooit met een lege maag naar de Jumbo sturen want dan schat ik mijn maagcapaciteit iets te hoog in.
Conclusie: 2 frikandelbroodjes, 2 kaasbroodjes, soms een pak karnemelk en een sixpack energy verder zijn de cijfertjes op mijn bankrekening weer met een ruime 6 euro gedaald. 

Het is nog steeds erg tragisch.

De trouwe lezers van dit stukje onzin op het internet zullen daarnaast ook wel weten dat ik van feestjes hou. Als je daarnaast ook mijn Instagram volgt ben je een soort van verplicht om dat te weten. 
For your information, feesten op mijn manier is duur. Vervoer, drank, entree, nog meer drank, jas ophangen, nog meer drank, d'r gaat nogal wat geld van mij naar die clubs hier in de regio. Is het niet een club waar ik heenga, is het wel een keet, tentfeest, wat dan ook. Het kost geld en het is kut. Maar stiekem toch wel heel leuk.
(Een hele tijd geleden heb ik ook nog een blogpost geschreven over dingen die kapot klote zijn aan feestjes dus mocht je dat nog ff willen lezen dan mag dat natuurlijk ook).

Last but not least ben ik een vrouw. Vrouwen besteden veel geld aan kleding, make-up... Andere shit die eigenlijk helemaal niet zo belangrijk is en waar we al genoeg van hebben. Grapje. Vrouwen hebben nooit genoeg. 
Dat is een beetje een probleem. Ik heb téveel lipsticks en oogschaduwpalettes. Téveel zwarte kleren. Té weinig geld. 

Verder besteed ik ook nog wel geld aan sushi en andere onbelangrijke meuk maar dan wordt dit bericht zo lang.


En dan is hier nog even een interessante screenshot om dit hele verhaal te ondersteunen.

Ben jij ook altijd skeer? Waar gaat jouw geld aan op?

De groet'n

PS: dit weekend ben ik naar 2 feestjes geweest en ik wil iedereen die mij aansprak als "hé koffie koningin" or something like that ff bedanken want ik vind dat altijd wel cool
PPS: gister was ik bij paasvuur heeten en mensen vroegen of dat op mijn blog kwam dus bijdeze <3 <3 graag gedaan
PPPS: papa is naar de mcdonalds en hij neemt zo patat en een mckroket voor me mee
PPPPS: vergeet weer niet mijn pagina op facebook te liken om op de hoogte te blijven van updates op dit stukje internet 
PPPPPS: vergeet ook weer niet om op de advertenties te klikken (op je mobiel staat ie ergens bovenin de pagina en op je laptop/ipad onder de berichten volgens mij)
PPPPPPS: doeg

Ik neem jullie mee naar de wereld van flippo's en modder eten. Toen alles nog vet leuk was en de speeltuin bedoeld was om te spelen in plaats van om stiekem voor te drinken voor één of andere lame ass fissa: vroegâh.
Voordat je je afvraagt wie dat leuke meisje is op de foto: dit is een oude foto van mij die afstamt uit 2003, ik was hier dus 4 jaar oud (en ik vind mezelf best schattig).

Als het goed is, zijn we allemaal iets ouder geworden. Wat we dan waarschijnlijk ook wel hebben gemerkt, is dat er echt enooooooooorm veel veranderd is door de jaren heen. Toen ik 6 was at ik modder of zand, maar de meeste kinderen van 6 kunnen al prima een iPhone besturen. Ik zeg niet dat het erg is hoor, we moeten ook met de tijd meegaan vind ik. Toch zijn er een paar dingen die vroeger echt helemaal de shit waren en die ik graag met jullie wil delen.

In mijn jeugd had ik een enorme verslaving aan Habbo. Habbo was vroeger helemaal de shit waar iedereen het op de basisschool over had. Daarbij speelde ik spelletjes als goSupermodel (daar was ik echt heel cool op).

Maar wat ik echt graag deed op het internet waren MSN en Hyves. Na school rende ik altijd gelijk naar mijn computer, geen grap. Ik was echt verslaafd. Chatman op MSN was trouwens ook echt heel vet.
Hyves was voor mij ook echt de shit. Naast de bekende R&R = back ben geen sneltrein mis ik nog veel meer aan Hyves. Krabbelen was altijd dé shit. Facebook heeft geprobeerd de boel na te bootsen met hun "Schrijf iets op de tijdlijn van...", maar dat is natuurlijk lang niet zo cool. Nice try, Facebook, u failed.

Daarbij was het ook superleuk om te sms'en, en dan vooral je sms'jes zo goed mogelijk benutten. Antwoorden met alleen "ja" of "oké" deed eigenlijk niemand, je probeerde zoveel mogelijk in je sms'je te zetten maar wel binnen het bepaalde aantal tekens te blijven, zodat het je geen 2 sms'jes kostte.

Om nog maar niet te beginnen over flippo's, knikkers en Pokémonkaarten.

Toen ik wat ouder werd kreeg ik een Nintendo DS, zo'n mooie roze. Dat was écht vet. Iedereen had er één en dan kun je met mekaar chatten of Super Mario Bros spelen. Als je op de basisschool een middag had waar je je speelgoed mocht meenemen, nam iedereen op gegeven moment zijn/haar Nintendo DS mee. Soms waren er kinderen die er geen hadden of hem niet mee mochten nemen en die kinderen vielen dan praktisch altijd buiten de groep (wat achteraf best triest was, maar op het moment wel grappig).

En zo zijn er nog zóóóveel meer dingen. Ik heb jullie gevraagd op Twitter wat jullie missen aan vroeger. Daar kwamen natuurlijk ook weer een paar dingen uit, zoals:
- Je kon jezelf voor 20 euro naar de klote helpen bij het stappen, tegenwoordig betaal je het vierdubbele.
- Toen wij 10-12 waren gingen we knikkeren, tegenwoordig zijn 12-jarigen allemaal sletjes en gaan drinken.
- Naar school gaan was vroeger echt vet leuk, geen zeurende leraren en een beetje buitenspelen en zo. Nu zeikt iedereen aan m'n kop over school en moet je het maar zien te halen want anders kost het kneiterveel geld.
- Naar de speeltuin gaan en weten dat je vriendjes en vriendinnetjes er al waren zonder echt af te spreken.
- Om de week een andere bitch om verkering mee te nemen.
- Toen ik jong was ruilde ik Pokémonkaarten, tegenwoordig ruilt de jeugd SOA's.

Wat zijn dingen die jij mist aan vroeger?

De groet'n

PS: vergeet mijn facebookpagina niet te liken en op mijn advertenties te klikken want ik ben weer getroffen door de financiële crisis
PPS: mijn blog heeft een nieuwe layout ik vind het echt cool ben blij
PPPS: toetsweek is afgelopen!!!!!!!!!!
PPPPS: heb een 5,6 voor wiskunde ben echt trots had een 2 verwacht zo blij
PPPPPS: donderdag heb ik de kwart- en misschien halve finale van het lagerhuis debattoernooi ben echt zenuwachtig haaaaaaaa
Wij strijders, die dagelijks moeten leven met het onderwijssysteem anno 2016, kennen allemaal de frustraties als je moet leren voor een toets. Toetsweken/tentamenweken, of gewoon losse proefwerken... Ze zijn allemaal kut. En als je jezelf er dan ein-de-lijk toe hebt gezet om maar eens voor een toets of een tentamen te leren, zijn er een aantal gedachtes die je hoofd spoken. Tenminste, door die van mij.



Uit deskundig onderzoek is gebleken dat 74% van mijn lezers op mijn Twitter het leuk zou lijken als ik een blogpost zou schrijven waarin ik heeeeule oude Facebookposts met jullie deel. Hoi.


Dat er boetes staan op wildplassen, openbaar dronkenschap en zwartrijden, dat weten we allemaal. Als het goed is, dan. Persoonlijk is mijn enige boete ooit een boete van 4 euro nogwat geweest bij de bibliotheek in Raalte omdat ik mijn boeken te laat inleverde. Helaas voor ons, crimineel als wij Nederlanders zijn, kan je als politieagent in Nederland ook voor wel heeeeeeeule rare dingen een boete uitdelen (ook al lijkt me dat stiekem best leuk).