logo Alle Weblogs - De startpagina voor blogs van bekende en minder bekende Nederlanders.

Alle Weblogs

De startpagina voor blogs van bekende en minder bekende Nederlanders.

Laatst toegevoegd

Zoeken

Beoordelingen (8)
by

★★★★★
Hoe de wondervraag topoplossingen biedt!
Superleuke blog van Sanne over oplossingsgericht coachen. En ja, die wondervragen blijven zo mooi om in te zetten! Sannes schrijfstijl is erg prettig en leest heel fijn. En ook ook als mens, coach en collega echt een topper! Warm aanbevolen om met haar een coachtraject aan te gaan.
by

★★★★★
Prikkelend en verfrissend
Sanne verstaat de kunst om heel wezenlijke onderwerpen fris en licht te benaderen. Ze is naar open en eerlijk in en dat maakt haar heel toegankelijk en aanspreekbaar. Ik ken haar als een mooi mens. Ja en als je dan authentiek bent en er eerlijk over schrijft, dan krijg je dus mooie blogs.
by

★★★★★
Met een knipoog tot de kern
Sanne schrijft over de kern van ons zijn. Over hart en ziel. Over emoties, twijfels en herkenning die we allemaal in ons vinden. Sanne zet je aan het denken. Zonder er al te ingewikkeld uit te wijden weet ze duidelijk en met een heldere pen te schrijven over datgene wat ons authentiek maakt met een vleugje tongue-in-cheek. Want serieus is goed, maar als je er ook nog om kunt lachen en relativeren, dat maakt het lezen van haar content een nog groter feest der herkenning, die je met een glimlach tot je neemt.

Blog beoordelen See all 8 beoordelingen

laatste update website: 8 juni 2017

(c) Alle Weblogs 2017

223 gasten online

logo_twitter

logo googleplus

logo facebook