dinsdag 31 mei 2011

NOTD Catrice 480 Miss Piggy Reloaded

Hey allemaal,

Vandaag een NOTD :)! Ik ben gek op roze dus het is geen verrassing dat ik een roze kleur heb uitgekozen. Het is de 480 Miss Piggy Reloaded geworden van Catrice. Op de foto hiernaast zie je de uitkomst. Ik heb wel 2 coats aangebracht want na 1 coat vond ik hem veels te dun. Wat ik erg leuk vind aan dit lakje, en wat je helaas niet goed kan zien op de foto, is dat hele kleine sparkles in zitten. Dit geeft een supermooi effect en maakt de kleur wat minder "gewoontjes". Ik moet toegeven dat deze lak niet erg lang blijft zitten helaas, daar was ik wel een beetje in teleurgesteld. Maar met een extra topcoat houd hij het vast langer vol :).

Oftewel super leuk fris kleurtje met een extra sparkle!

Gekocht bij Kruitvat
Prijs:€2,49

Monday Mask Day :D

Hey allemaal,

Gister had ik geen internetverbinding :(! Dus ik kon mijn post niet online zetten erg vervelend! Gister had ik het Sauna Mask van Montagne Feunesse uitgeprobeerd. Ik was erg benieuwd naar het "sauna" effect van dit masker. Gister was het al een hele hete dag dus ik dacht heter kan niet dus dan maar het sauna masker!

Waarom wel?
*Ruikt lekker
*ERG heet dus absoluut het sauna effect!
*Heerlijk om tot rust te komen

Waarom niet?
*ERG heet, ik persoonlijk vond het heerlijk maar kan me voorstellen dat je er niet van  houd. Maar dan moet je eerlijk gezegd ook geen "sauna" masker kopen ;)!
*Best wel plakkerig
*Niet heel makkelijk af te wassen

Conclusie:
Ik vond het voor de verandering een erg fijn masker. Lekker heet en ik kon lekker relaxen. Wel jammer dat je het maar 5 minuten op mag laten zitten dat gaat dan van je relax-tijd af :(! Ook vond ik hem erg plakkerig. Maar over het algemeen ben ik erg tevreden en ga hem absoluut nog een keer gebruiken.

Gekocht bij de Tuinen
Prijs: €1,79

woensdag 25 mei 2011

Review Essence French Click & Go Nails

Hey allemaal!

Vandaag een review over de Essence French Click & Go Nails. Zoals jullie weten ben ik een enorme Essence en nagels fan dus was erg enthousiast toen ik dit product ondekte! Ik moet zeggen dat ik het erg fijne nepnagels zijn. Er zitten er 12 in het pakketje, en er zit al lijm op. Op de verpakking staat dat ze 3 dagen mee gaan. Ik heb ervaren dat ze wel wat langer dan dat mee gaan. Als je geen gekke dingen gaat doen natuurlijk ;)! Moet er wel bij zeggen dat ik af en toe wat bij heb moeten lijmen om er langer plezier van te hebben. Ik ben ook dol op french manicure style nagels dus dat was mooi meegenomen.

Waarom wel?
*Zoals we gewend zijn van Essence, klein prijsje
*Gaan langer mee dan gedacht (moet eventueel wel lijm aan te pas komen)
*Mooie vormen
*Staat verzorgd en netjes
*Lekker makkelijk en snel aan te brengen
*Zien er niet echt nep uit

Waarom niet?
*Als je geen zin heb om ze te onderhouden (met lijm aan tippen) gaan ze niet veel langer dan 3/4 dagen mee
*Zijn veel verschillende maten, had soms moeite met de juiste voor mijn nagels te vinden


Conclusie:
Ben zeer tevreden over deze nepnagels van Essence. Ik vind het altijd leuk om te stoeien met nieuwe nagellakjes, glitters en designs enzo. Maar ook ik heb wel eens geen zin om eraan te beginnen en dan is dit wel een ideale oplossing! Ik wil namelijk wel altijd verzorgd uitziende nagels hebben. Voor de kleine prijs is dit absoluut een aanrader voor degene die wel een keer nepnagels willen proberen. Of gewoon niet veel geld uit willen geven voor nep nagels.

Prijs: €2,99
Gekocht bij Kruitvat

maandag 23 mei 2011

Monday Mask Day :D

Hey allemaal,

Vandaag is het weer maandag en dat betekend gezichtsmaskerdag :)! Ik vind het altijd heerlijk om op de maandag uit mijn werk als ik gegeten heb om een masker op de doen. Ik ben geen fan van maandag, voel me dan altijd gaar, moe en heb geen zin! Dus dan is een maskertje 's avonds heerlijk om even bij te komen. Vandaag heb ik gekozen voor het Aqua-Maske van Yves Rocher.

Waarom wel?
- Erg verkoelend
- Heerlijke geur
- Makkelijk aan te brengen
- Meerdere maskers in tube

Waarom niet?
- Voelt wat plakkerig
- Moeilijk af te wassen

Conclusie:
Het is een fijn masker. Handig ook voor tussendoor, het masker heeft een inwerktijd van maar 3 minuten dus dan heb je geen lange wachttijden. Kleine prijs voor een goed product!

Prijs: €3,00
Gekocht bij Yves Rocher

woensdag 18 mei 2011

Maybelline The Colossal Volum' Express Mascara Waterproof Review

Hey allemaal,

Vandaag ga ik een review schrijven over de mascara die sinds MAANDEN al mijn favoriet is! Ik ben altijd al stik jaloers geweest op meiden die van nature mooie lange wimpers hebben. Ik zelf heb best korte wimpers waar ik best van baal. Een mascara is dus voor mij echt een must! Ik draag daarom ook elke dag mascara en zonder vind ik dat ik er erg ziek en moe uit zie. Dat komt gewoon omdat ik gewend ben om mezelf met mascara te zien. Maar ben absoluut van mening dat ik het echt nodig heb.

Hieronder zie je de foto's van zonder en met de mascara op.


Op de foto's zie je overduidelijk het verschil van met mascara op en zonder. Nu snappen jullie waarschijnlijk ook waarom ik al maanden zweer bij deze mascara. De mascara geeft mijn wimpers onwijs veel lengte.

Waarom wel?
- Geeft erg veel lengte (kolossaal veel XD)
- Geen klontjes
- Fijn borsteltje
- Gaat lang mee
- Waterproof

Waarom niet?
- Best een behoorlijke prijs voor een mascara. (Ik heb het er absoluut voor over.)

Conclusie:
Het zal geen verrassing zijn dat ik jullie ga vertellen dat dit mijn favoriete mascara tot nu toe is. Ik gebruik hem al MAANDEN lang en heb nog steeds geen betere gevonden. Ik heb wel nog een aantal mascara's liggen die ik wil gaan uitproberen. Dus wellicht overtreft een van die wel deze? Ik kan deze mascara in ieder geval aan iedereen aanbevelen die graag meer volume wilt en net als mij ook waterproof een must vindt bij het gebruiken een mascara. En de foto's liegen er niet om. Een overduidelijk verschil!

Prijs: €13,99
Gekocht bij Kruitvat

Wat vinden jullie, hebben jullie ervaring met deze?  Wat is jullie favoriete mascara? Let me know :)..

dinsdag 17 mei 2011

Monday Mask Day verplaatst naar dinsdag :D

Hey allemaal,

Door omstandigheden heb ik Monday Mask Day een dagje uit moeten stellen. Vandaag heb ik het Raspberru Essence Mask gebruikt. Het is een papierenmasker waarin lotion is ingetrokken. Ik ben echt gek op zoet en vooral op framboos en was dus erg nieuwschierig naar dit masker. Het masker ruikt heerlijk en er zit erg veel lotion op. Er zitten een aantal gaten in voor ogen, neus en mond wat het erg makkelijk maakt hem juist aan te brengen. Het is een erg verkoelend masker en voelt helemaal niet vervelend aan op je gezicht.

Waarom wel?
*Heerlijke geur
*Erg fijn om aan te brengen
*Lekker verkoelend
*Uitstekende kwaliteit voor een goedkoop product

Waarom niet?
*Ik zie geen reden om dit masker niet te gebruiken. Enige reden zou kunnen zijn is dat je het niet hier in NL kan krijgen en dus even zal moeten wachten tot het product met de post arriveert.

Conclusie:
Ik ben absoluut erg te spreken over dit gezichtsmasker. Ga hem absoluut vaker gebruiken had er gelukkig al meer van besteld, maar ga er zeker nog een aantal bestellen.

Prijs: €0,60 per stuk (ik heb zelf een pakket van 17 kunnen samenstellen)
Gekocht op eBay

zondag 15 mei 2011

Review Essence My Skin

Hey allemaal,
Vorige week heb ik een aantal producten uit de nieuwe gezichtsverzorgingslijn My Skin van Essence gekocht, en heb deze een week uitgetest. Ik zal jullie nu gaan vertellen welke producten ik heb getest en wat mijn ervaringen hiermee waren.

Allereerst begin ik met de "Caring cleasing wipes". Deze doekjes zijn erg handig om je make-up snel en gemakkelijk zonder water te verwijderen. Ze ruiken erg lekker en er zit niet een overkill aan vocht op de doekjes. Persoonlijk vind ik dat erg fijn want dan hoef je niet lang te wachten tot je gezicht weer droog is en klaar voor de volgende stap.
+ Punten
+ Heerlijke geur
+ Geen overkill van product
+ Lekker verfrissend
+ Makkelijk om mee te nemen
+ Alle huidtypen

- Punten
- Pas goed op dat je de verpakking weer goed sluit, anders drogen de doekjes uit en heb je er helemaal niets meer aan.

Vervolgens heb ik de "Soft cleaning gel" getest. Ik heb testte deze met gebruik van mijn "druppel". (Zie een van mijn vorige posts) Het schuimt goed en door de lekkere frisse geur van komkommer voelt de gel lekker koel aan.

+ Punten
+ Heerlijk koel en fris
+ Schuimt goed
+ Voor alle huidtypen
+ Huid voelt niet droog aan erna

- Punten
- Geen minpunten kunnen ontdekken

Daarna de "Refreshing toner". Ik moet zeggen dat ik deze absoluut het lekkerst vind ruiken. Ik gebruik de toner door wat op een wattenschijfje te doen en dan mijn gezicht en hals schoon te maken. Erg fijn product!

+ Punten:
+ Heerlijke geur
+ Alle huidtypen
+ Makkelijke dosering van het product
+ Fijne open en sluit manier

- Punten:
Huid is best droog na het gebruiken van dit product, maar wel een perfecte basis voor de dag/nachtcréme.



Ten slotte de "Moisterizing cream-gel". Deze créme gebruik ik 's ochtends en 's avonds nadat ik alle bovenstaande producten heb gebruikt. Wat is erg fijn vind van dit product is dat het snel op droogt en lekker verkoelend is. Wat wel een leuk extra-tje is, is dat er een soort van shimmers in zitten en je huid dus laat stralen na gebruik!

+ Punten:
+ Lekkere frisse komkommer geur
+ Hygiënisch afsluitbaar
+ Kleine hoeveelheid voor je gezicht nodig, dus je doet er lang mee
+ Leuk shimmer effect achteraf
+ Goede basis voordat je make-up op gaat doen
+ Voor alle huidtypen

- Punten:
- Geen minpunten kunnen ontdekken

Conclusie:
Ik ben absoluut erg tevreden over de producten van de gezichtverzorgingslijn My Skin van Essence. Alle producten ruiken heerlijk, de verpakking er erg vrolijk en alle producten zijn goedkoop. Kortom ben nog steeds een fan van Essence. Kwaliteit is erg goed voor een minimale prijs!

Waar gekocht? + Prijs:
Alle producten heb ik gekocht bij Kruitvat. En alle producten kostte €1,99. Met uitzondering van de Caring cleansing wipes, deze waren €1,69.

donderdag 12 mei 2011

Update Marco Borsato Concert :D!!

Hey allemaal,

Sorry voor de laate post! Maar ik heb het echt zooo druk gehad. Meestal schrijf ik mijn blogposts na mijn werk, maar de afgelopen 2 dagen was ik 's avonds na mijn werk niet thuis.

Afgelopen dinsdag 10 mei was ik bij het concert van Marco Borsato in het Gelredome in Arnhem. En het was zoals altijd GEWELDIG! Ik vind persoonlijk ookal hou je niet van zijn muziek dat je gewoon om de sfeer te proeven een keer naar een concert van hem moet gaan! Of je wil of niet, je kent toch wel een aantal van zijn nummers. En het is SUPER leuk om zijn bekenste nummers samen met 30.000 man te zingen. Ik ga al jaren samen met mijn moeder naar zijn concerten en we hebben het altijd ontzettend naar ons zin. Een absolute aanrader voor iedereen!

Ik was pas om 01:30 thuis vanwege de files e.d. En de wekker ging weer om 06:00 dus je kan begrijpen dat ik behoorlijk gaar was. En de volgende dag wilde ik na mijn werk wat slaap inhalen. Dus vandaar 2 dagen even geen nieuwe posts.

Ik heb wel een superleuk t-shirt bij het concert gekocht! Ik had hem gelijk aan gedaan tijdens het concert, hij zit nu in de was dus heb geen foto. Vandaar het plaatje hiernaast zodat ik jullie toch kon laten zien welke het is. Hij was €25,- wat ik best vind meevallen voor een shirt dat je op een concert koopt. Meestal zijn alle merchandise schofterig duur. En ik heb gek op roze dus voor mij was de keuze helemaal snel gemaakt.

Zijn jullie wel eens bij een concert van Marco Borsato geweest? Zo ja, hadden jullie het net zo leuk al ik :D?


maandag 9 mei 2011

Monday Mask Day :D

Hey allemaal!

Vandaag is het weer maandag oftewel masker dag :)! Vandaag was het de beurt aan het marokkaanse kleimasker van Yves Rocher. De geur van het masker is heerlijk ook is de textuur erg fijn aan te brengen. Het masker droogt vrij snel op en is makkelijk afwasbaar. Het is eigenlijk maar een kleine tube maar ik denk dat je er wel minimaal 5 x een masker uit krijgt. Dus dat is super! Ik heb de tube van 30 ml. genomen omdat ik het product wilde uit testen. Dat is een groot pluspunt van Yves Rocher dat ze voor een kleine prijs ook uitprobeer verpakkingen hebben.

Waarom wel?
*Heerlijke geur
*Niet duur
*Meer dan 5 maskers uit een kleine tube
*Makkelijk aanbrengen en afwassen

Waarom niet?
*Ik heb eigenlijk geen minpunten ontdekt.

Conclusie:
Ik ben zeer tevreden over dit gezichtsmasker. Ga hem absoluut vaker gebruiken. Achteraf is mijn huid super zacht en ruikt het lekker.

Prijs: €1,75
Gekocht bij: Yves Rocher

zondag 8 mei 2011

Pinky Sugar Nails


Hey allemaal!

Zijn alle mamma's lekker verwend vandaag? Ik had weer inspiratie voor een nieuw nail-art idee :). Het zijn Pinky Sugar nails geworden. Ik ben een echt meisje meisje dus ben gek van roze. En ik vind vooral Hot Pink een erg leuke kleur roze.

Hoe gedaan?
Als eerst heb ik mijn nagels 1 x gelakt met de nagellak van Catrice. (Echt na 1x lakken waren mijn nagels al goed genoeg, verbaasde me eigenlijk wel hihi.) Daarna heb ik de nageltips met de nagellijm gelakt en toen het lijm laagje in het potje glitter gedaan. Eigenlijk best makkelijk om te maken. En het ziet er super schattig uit. Door de glitters lijken het net zoete suikerkristalletjes :).

Benodigdheden, Prijs & Waar gekocht? :

*Essence pink nail glue €? Prijs weet ik helaas niet meer. waarschijnlijk niet meer dan €2,00, Gekocht bij Kruitvat.

*Catrice 150 Hot or Not?, Prijs: €2,49, Gekocht bij Kruitvat.

*Glitter (wit) Gekocht op eBay in een set van 12 glitter dusts, Prijs: voor de gehele set incl. shipping AU $6.70 = €4,99. Oftewel ongeveer €0,40 per glitter dust potje.

Ik vind het altijd super leuk om weer iets nieuws uit te proberen wat nagels betreft. Ben ook echt blij met de uitkomst hiervan. Wat wel nog een goede tip is om er nog een transparante top coat op te doen zodat de glitters wat langer blijven zitten.

Wat vinden jullie van deze nail art?

zaterdag 7 mei 2011

Scream 4

Hey allemaal,

Ik ben gister met een vriendin naar de bioscoop geweest. We zijn naar Scream 4 gegaan. En hij was echt SUPER goed! We hadden een aantal weken geleden een Scream marathon gehouden van de eerste 3 delen dus we waren goed op de hoogte, moest ook wel weer ff opgefrist worden hoor aangezien er nu na 10 jaar een 4e deel is gemaakt. Ik zal verder niets over de film zelf verklappen. Waar ik altijd een hekel aan heb is als mensen al het einde of dingen van iets verklappen terwijl ik het zelf nog graag zou willen zien etc. Maar ik kan wel zeggen dat als je de eerste 3 delen ook gezien hebt dit ABSOLUUT de moeite waard is om naar toe te gaan. Vooral erg verrassend en goed einde! Ik ben zelf best een horror fan dus was erg enthousiast toen ik hoorde dat Scream 4 in de bios kwam :)! De beste horror allertijden vind ik toch echt wel de SAW-films. Sommige mensen vinden de SAW-films maar goor, maar er zit echt een ontzettend goede verhaallijn in waarvan ik elke keer weer sta te kijken! Maar goed deze post gaat eigenlijk over Scream 4 he ;)! Gaan jullie vaak naar de film? Houden jullie ook van horror of totaal iets anders? En wat is jullie favoriete film allertijden? De mijne is Cruel Intensions :)!

donderdag 5 mei 2011

Essence My Skin!

Hi allemaal!

Ik was eigenlijk van plan om dit weekend pas deze aankopen te doen, maar ik was vandaag een dagje vrij en ik dacht waarom niet :)?! Ik wilde deze producten al een tijd hebben om te gaan testen. Wat ik wel jammer vond is dat ze niet alle producten hadden die in de lijn zitten. Had namelijk ook graag de cleansing cream willen hebben. Als ik hem nog een keer tegenkom neem ik hem mee! Ik ga deze 3 producten een week uitproberen en zal er dan een review over maken. Ben echt benieuwd! De producten ruiken in ieder geval wel heerlijk! Kan niet wachten om ze uit te gaan testen! Hebben jullie al ervaring met de nieuwe My Skin lijn van Essence?

woensdag 4 mei 2011

Bestelling binnen Yves Rocher :)

Hoi allemaal!

Ik heb vandaag mijn bestelling van Yves Rocher binnen gekregen. Ik heb een aantal producten uitgekozen die ik graag wilde gaan uitproberen. (Het zijn daarom voor het grootste deel minis) Ik heb in het verleden wel eens iets besteld bij Yves Rocher, maar dit is eigenlijk pas sinds JAREN dat ik iets bestel. Ben dus extra benieuwd naar de qualiteit van de producten. Dit kan je dus meer zien als een preview blog post ;)! Ik zal binnenkort nieuwe posts hebben met reviews van deze producten! Ben vooral benieuwd naar het marokkaanse kleimasker voor gezicht en haar. Anyway, binnenkort meer over de producten. :) Bestellen jullie wel eens iets bij Yves Rocher? Zo ja, wat zijn jullie ervaringen met de producten?

dinsdag 3 mei 2011

Wishlist + Preview


Hey allemaal,

Ik ben een absolute fan van essence producten! En toen ik hoorde dat er een nieuwe gezichtsverzorgingslijn kwam was ik erg enthousiast. Ik hoorde dat de producten per 1 mei in de winkel kwamen dus ik ben daarom ook van plan ze waarschijnlijk dit weekend te gaan kopen :). Ik wil ze graag testen en daarna een review over maken. Vandaar dat ik mijn wishlist & preview heb samengevoegd! Hebben jullie de producten al in de winkel zien liggen? Zo ja, hebben jullie ook al wat gekocht? I can't wait :D!

maandag 2 mei 2011

Random Post :D

Hi allemaal :),

Ik wilde nog even mijn supervette aankoop die ik op koninginnedag op de vrijmarkt heb gekocht met jullie delen. Namelijk een old school Game Boy! Hoe cool is dat?! Ik wilde eigenlijk al heel lang deze hebben, ik heb wel een blauwe Game Boy Pocket (wat mijn eerste Game Boy was btw) maar vind het toch wel heel stoer om de eerst gemaakte versie ook te hebben. En nu denk je vast, doet hij het wel? Ja zeker hij doet t super goed! en dat allemaal voor de ongelooflijke prijs van, jawel, €1,00!!! Ik had er 2 spelletjes bij genomen (Yoshi's Cookie & Tamagotchi) voor €0,50 per stuk, dus was in totaal voor een old school Game Boy en 2 spelletjes €2,00 kwijt! Ik ben helemaal gelukkig :). PS. Ik ben naast dat ik gek ben van beauty dingen ook gek van games enzo hihi.