Je dagelijkse up-to-date

donderdag 18 augustus 2011

Een fruitige herfst

Deze zomer was op z'n zachts gezegd een beetje koud. Niet echt de zomer die
we voor ogen hadden: zon, zee, strand. Maar het "gewone" leventje is voor de meeste van ons alweer begonnen en dat betekent school, werk en stress. En met de herfst voor de deur is het een slecht combi. Een tijd waarin we minder aan ons zelf denken en zo ook aan de vitamine. Maar met de volgende ideetjes wordt het een stuk makkelijker om de herfst fris en fruitig door te komen!!

Ontbijt smoothie

                                                                 IngrediĆ«nten
Mmm.. een goed begin van de dag!
½ kop bevroren aardbeien
½ kop bevroren bosbessen
1  kop appelsap
½ theelepel citroensap
½ kop magere yoghurt





Voeg dit alles bij elkaar in een blender.. et voila!!

Tip: gebruik bevroren fruit, zo wordt de smoothie extra koud en lekkerder.

Zelf maak ik vaak zo een ontbijt smoothie, het is een goed begin van de dag en super gezond!

Fruit hapje
Home made fruit tussendoortje
Aardbeien - sinaasappel

Wat ook heel erg gezond en vol vitamine zit is een fruit hapje. Het is heel makkelijk te maken en bent zo dus ook niet veel tijd kwijt. Ook handig voor op school of op je werk. Je kunt zelf kiezen wat voor fruit je gebruikt en kunt zo dus zoveel mixen en matchen als je wil!





bron: Boston Women's Wellness
Stukjes fruit bij de muesli
  
Wat ook erg lekker is, is gewoon stukjes fruit bij je bakje muesli met yoghurt gooien. Erg handig en het geeft bovendien een erg verfrissende smaak. Zo kun je elke dag een ander soort fruit gebruiken, waardoor je iedere dag toch weer iets anders eet! 





Wat vinden jullie het lekkerst?

xoxo

woensdag 17 augustus 2011

For the first time!

Hallo!

Mijn eerste keer dat ik voor mijn blog schrijf. Na heel wat blogs gelezen te hebben, wist ik het zeker: ik wilde ook mijn eigen blog! Een blog over alles wat een meisje bezig houd zoals fashion, gezond eten, de nieuwste trends, recepten en tips over van alles en nog wat.

Ik ben Noual el yousfi en ben 16 jaar. Woon al heel mijn leven in Utrecht en ga dit jaar naar de 5e klas. Naast school ben ik erg druk met van alles en nog wat, zo heb ik een bijbaantje, sport ik en pas ik vaak op. Ook lees ik vaak en ben ik verslaafd aan mijn phone! En nu heb ik er dus een nieuwe bezigheid bij, mijn blog.

Ik hoop dat jullie het leuk zullen gaan vinden!

xoxo