Skip to main content

Zoeken

Laatst toegevoegd

ek voetbal nieuws 2024 weblog
Schoonmaak trends - 2024
De vrije juf - Sinterklaas
Moments, frozen in time ♡
Island Escapes

Jongeren

Jongeren
0 beoordelingen

Reporter Dossier is een blog over allerlei onderwerpen. Er wordt geblogd over nieuws, (Nederlandse) politiek, tech, er worden soms tips gegeven, maar ook over geloven en meer. Opinie- en achtergrondverhalen, maar ook blogs rondom hoogtepunten in het nieu ...

0 beoordelingen

Het woord hippekut is een in onbruik geraakt begrip uit een nagenoeg uitgestorven IJslands dialect waar het zoiets betekent als de poep onder je nagels als gevolg van het te haastig afvegen van je bips.

0 beoordelingen

Fun, Babes & Entertainment

0 beoordelingen

Gewoon een anonieme blog waar je misschien wel herkenbare dingen tegen komt, en waarvan de eigenaar veel onbelangrijke en belangrijke onderwerpen door elkaar opschrijft. :)

Zet een lekker bakkie pleur voor jezelf en geniet van een overdosis aan sarcasme en onbelangrijke shit in het leven.

0 beoordelingen

Spunk.nl

0 beoordelingen

Een weblog met een 30 dagen project. Ook wel een 30 day challenge. Ik ga 30 dagen lang bloggen en hoop dat ik er mee doorga.

0 beoordelingen

Het leukste waterpijp & shisha platform van Nederland. Discuseer hier mee over waterpijp roken en alles wat erbij komt kijken. Breng het waterpijp roken naar een hoger niveau en doe mee op H2joy.nl

0 beoordelingen

Travel.blog.nl is een weblog met het laatste reisnieuws en tips voor jonge reizigers.

0 beoordelingen

Blog for teenagers, and people without a life...

0 beoordelingen

Jongeren

0 beoordelingen

Mooie site.. Volg Isa in wat ze doet en wat we meemaakt. Goede tips, leuke verhalen en nog veel meer! Kom langs in Suite881 van WelloHotello.

0 beoordelingen

Hersenspinsels van een 18-jarige dame met de meest bizarre avonturen van bushaltehokjes tot bierfestijnen. Ga 't lezen!

0 beoordelingen

Alles voor vrouwelijke vormgevers! Voor webdesigners, grafisch vormgevers, motion designers, illustrators, fotografen, fashion designers, kralenrijgers en iedereen die creatief is of interesse heeft! Wij zijn momenteel nog op zoek naar vrouwelijke vor ...

0 beoordelingen

Een blog over trends, de brugklas, apps, leuke site's en nog veel meer!

0 beoordelingen

Hallo! Ik heb pas een blog aangemaakt en ik zou het leuk vinden als iemand tijd nam om mijn blog te lezen. Het blog gaat over het studentenleven. http://hetlevenvaneenrechtenstudent.blogspot.nl/ Groeten Thomas.