Alle Weblogs

De startpagina voor blogs van bekende en minder bekende Nederlanders.

Zoeken

Laatst toegevoegd

Beoordelingen (5)
by

De ontdekking van een jaar lang surfen
www.ikzegniets.nl is een podium voor gestoorde lieden die de grootst mogelijke onzin verkopen. Werkelijkheid ontaardt in fantasie, en overdrijven is de kunst. Breng het in de vorm van een nieuwsblog (NU.NL) en voeg hier de componenten vuiligheid en ranzigheid aan toe en je krijgt humor. Originele humor. Zelfs bij de mindere verhalen verdwijnt de glimlach niet van je gezicht. Deze site beschouw ik als de ontdekking van een jaar lang surfen.

Ik geef 5 sterren
by

Je moet er wel van houden maar dit is humor
Ze kondigen de website aan met 'waanzinnige verhalen' en daar is geen woord van gelogen. Vaak wordt bloedserieus de grootste flauwekul opgelepeld. Compleet op hol geslagen fantasie.
Niet alles is even goed maar er zitten verschillende dijenkletsers tussen. Vanwege de originaliteit geef ik 5 sterren! Ik kom hier zeker terug.
by

Fantastische teksten
Door het enthousiasme van de vorige review ben ik op deze website gekomen.

Fantastische teksten. Ik heb me ook rot gelachen. Ik heb alles gelezen en dat doe ik eigenlijk nooit. Humor op het randje of net er over zonder ordinair te worden.

Dit is echt meer als niks. Het roept associaties op met showroom, Koot en Bie maar toch weer heel uniek. Wel veel snot, poep en pies maar dat wordt geweldig verpakt. Misschien meer voor mannen als voor vrouwen. Gewoon lezen.

Blog beoordelen See all 5 beoordelingen

(c) Alle Weblogs 2021

laatste update website: 30 maart 2022

Kijk ook eens op Alle Podcasts
Alle Podcasts
             dattan.nldattan.nl

121 gasten online