zaterdag 15 november 2014

ScentChips



 
Toets week: dat betekend heel erg veel leren in één keer, zodat je er soms even helemaal gek van wordt met al dit boeken, teksten en feitjes die je uit je hoofd moet weten.

donderdag 9 oktober 2014

recept: quiche met radicchio






Houden jullie ook zo van quiche? Ik wel! daar kan ik wel van blijven eten. En omdat een kant en klare quiche uit de supermarkt niet op kan tegen de eigengemaakt quiche, heb ik vandaag een recept van quiche met radicchio voor jullie.

woensdag 8 oktober 2014

Nagellak verwijderen


Hebben jullie dat ook wel eens, dat je je nagellak aan het verwijderen bent en dat er in de randjes naast je nagels op je huid nog net iets nagellak achter blijft zitten wat niet weg wil? En dan zo'n berg met wattenschijfjes?
 
Nu heb ik 2 manieren die heel anders werken dan dat
 je normaal gewent ben.

dinsdag 7 oktober 2014

Happy welcome!

Eindelijk is het dan zover. Het was altijd één van de dingen van mijn bucketlist: een eigen blog. Altijd speelde het al door mijn hoofd en dan las ik blogs van andere meiden en dan dacht ik: dat wil ik eigenlijk ook wel, maar ja dan moet je het ook nog doen. En zo dacht ik vanavond:
 
Waarom niet?
.
En als je dan een blog gaat maken moet er ook een naam zijn. Maar de ene naam bestond al, de andere naam vond ik niet leuk, maar hier is hij: you live lifestyle. Misschien niet de meest logische naam, maar er zit wel wat in vind ik, we hebben allemaal onze eigen levenswijze/stijl en via deze blog wil ik jullie mijn stijl laten zien en misschien zien jullie wel overeenkomsten en misschien verschillen we wel ontzettend. Ik ben benieuwd naar jullie verhalen, bij mijn verhalen. Zo wil ik de mensen op deze aarde een stukje dichter bij elkaar brengen.
 
Wat vinden jullie ervan op het eerste gezicht?