zaterdag 23 juli 2016

OVER NAAR EEN NIEUWE NAAM!

Sinds een poosje blog ik op mijn eigen domein naam www.lifeandcook.nl
See you there!

woensdag 11 mei 2016

Geluksmomentjes, Lente editie!

Nadat ik op meerdere blogs dit concept terug vond, leek het me zelf ook wel leuk om een geluksmomentjes lijstje te maken. Jullie gaan deze artikelen elk seizoen terug vinden op mijn blog!
Ben jij benieuwd wat mij gelukkig maakt in de Lente? Lees dan snel verder!




vrijdag 6 mei 2016

TAG: This or that?

Wat is het toch heerlijk, om in de tuin te kunnen zitten in mijn korte broek en hempje en gewoon even nergens aan te denken! Intussen ben ik toch maar eens achter mijn laptop gedoken om even bezig te gaan met school, en een nieuw artikel voor jullie te schijven! Vandaag de this or that tag, lees snel verder voor mijn antwoorden!



dinsdag 3 mei 2016

Moederdag: Marmer cake met roodfruit.

Het is alweer bijna zover, 8 mei leggen we alle moeders jong en oud weer in de watten want dan is het moederdag! Daarom vandaag een recept waarmee je je moeder nog wat extra kan verwennen! Lees snel verder!



vrijdag 29 april 2016

Foto dairy, April 2016

Jah, we hebben weer een hele maand overleeft. De helft van de maand zonder laptop, en toen kwam ik er ook nog eens achter dat ik maar 4 foto's voor jullie heb! Hoe dan? dat is net een foto per week. Toch benieuwd? Lees dan snel verder!


dinsdag 26 april 2016

Spa dag, at home!

Deze week heb ik tentamen week, dat houd in een vrije week maar wel 2 erg belangrijke toetsen! En wat is dan lekkerder dan een warm bad, lekker zeep en een smoothie?! Vandaag een artikel om jouw eigen bad kamer om te toveren in een spa!

Bron.


donderdag 21 april 2016

Salade met sinaasappel en viooltjes.

Om de lente kriebels terug te brengen in je recepten, heb ik gebruik gemaakt van eetbare bloemen. (Let op: zoek eerst goed uit of je ze kan eten voordat je ze eet, er zijn ook giftige soorten)
Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!