zaterdag 22 juli 2017

Af en toe loop ik wel eens een winkel van Zeeman binnen en dan vind ik meestal niets. Veel kleren liggen  in bakken dus kan ik niet in één oogopslag hoe het eruit ziet. Als je op de website kijkt dan heb je een veel beter idee. Er zitten echt leuke items tussen. Zelfs bh's die er gewoon goed uitzien. Zoals ik het even heb bekeken, hebben ze vooral de standaard maten zoals 75B 75C 85C etc. Niet iets voor smalle mensen. Als je een leuk item kunt vinden is het in ieder geval wel voor een habbekrats.

https://www.zeeman.com/nl/

zaterdag 15 juli 2017

Om goedkoper te treinen kun je kijken op:

https://goedkoop-treinkaartje.nl/

Daar geven ze info over de acties die er zijn zoals bijvoorbeeld zomertoer. Voor 13 euro per persoon in de zomer door Nederland na 9.00 uur.

woensdag 12 juli 2017

Lekker koud biertje met een bbq hoort er natuurlijk helemaal bij. Voor bier in de aanbieding kun je kijken op:
https://www.biernet.nl/bier/aanbiedingen

Per winkel kun je kijken welke bier in de aanbieding is.

zaterdag 8 juli 2017

Er is nu bij Hema Hemarkt ofwel sale. Even kijken of er nog iets voor je leuks voor je is, kan altijd toch?
https://www.hema.nl/winkel/sale

zaterdag 1 juli 2017

Er is een champagnetest gedaan, het AD schreef daarover en daar kwam uit dat de champagne van de Lidl van rond de 7 euro per fles even goed was als een dure fles van 55 euro.
Dit geeft toch te denken 😉.

woensdag 28 juni 2017

Verschillende maanden terug heb ik al slippers gekocht bij Primark. Twee paar. Gewoon per paar in één kleur. Maar ze lopen lekker, ze zitten heerlijk! Dus voor slippers... op naar Primark!